Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ultraciki! Hatalmasat esett Demi Lovato

2015.07.23

Ultraciki! Hatalmasat esett Demi Lovato

Az énekesnő óriásit perecelt egy medenceparton, fellépés közben

Azt hinnétek, hogy csak az átlagos emberek esnek nagyokat? Tévedés. Már rengeteg sztorink van arról, hogy sztárok mekkorákat estek fellépés, vagy videoklip forgatás közben (ide tartozik Taylor Swift). És, hogy ez cikibb, mint egy olyan átlag ember esése, mint a tiéd vagy az enyém? Valóban. Őszintén szólva nem szívesen lennék a helyükben. Sőt, ha te esel el azt nem látod két perc múlva a neten, ellenben a hírességekkel...

Nemcsak a rocksztárok élhetik bele magukat annyira a bulizásba, hogy aztán sírás legyen a vége. Vagy sírva röhögés? Ahogy mi is beszámoltunk róla, a Foo Fighters frontembere, Dave Grohl akkorát esett egyik koncertjükön, hogy eltörte a lábát. Most szegény Demi Lovató követte a példáját, de szerencsére ő megúszta kisebb zúzódásokkal. Történt ugyanis, hogy az énekesnő a napokban megjelent, új nyári slágernek szánt dalát adta elő rajongóinak, amikor kisebb balesetet szenvedett. 

 

Profimedia/RedDot

 A híresség, hogy megmutassa, mennyire belevetette magát a bulizásba a fellépés csúcspontján a medencébe ugrott. Pontosabban csak ugrott volna, ugyanis mint kiderült, a kb. 15 centis magas sarkú és a vizes medencepart nem barátok. Az ugrás pillanatában Demi megcsúszott és a víz helyett egyenesen arccal a padlóra érkezett. A kínos jelenetről videó is készült és mivel az énekesnőtől nem áll messze az önirónia, ő is feltette a felvételt Instagramjára.